Több mint 20 év tapasztalat!

Florens bútorbolt Balassagyarmat

Profilbővítésként vállaljuk egyedi tervezésű konyhák készítését a megtervezéstől az összeszerelésig ,számos elégedett ügyfelünk otthonát az általunk készített egyedi konyha díszíti.

A Florens Bútor 1989-ben Florens GMK néven kezdte működését családi vállalkozásként.
Alapítói Ferencz Sándor és Ferencz Sándorné (Szelcsik Valéria)mindig elsődleges szempontnak tekintették, hogy a Florens Bútorba betérő vásárlók egy széles, minden igényt kielégítő árukészlettel, valamint otthonos ,családias légkörrel rendelkező üzletbe érkezzenek ,ahol megtalálják ,amit keresnek, és elégedetten , jó szájízzel távozzanak.
Ezeket az irányelveket szem előtt tartva építjük tovább az alapítók által lerakott alapokat.
Igyekszünk árukészletünket úgy kialakítani, hogy a klasszikus stílusú bútorok mellett megtalálhatók legyenek a modern vonalvezetésű bútorok is ,s mindezt elérhető áron tudjuk kínálni kedves vásárlóinknak.
Minden bútoráruféleségnél igyekszünk több árkategóriában is hasonló termékeket kínálni ,hogy mindenki megtalálja igényeihez és lehetőségeihez képest a számára megfelelő bútort.

Kollégáinkkal együtt azon dolgozunk, hogy kedves Vevőink mindig megfelelő szintű kiszolgáltatást és szolgáltatást kapjanak.

EGYEDI KONYHABÚTOR KÉSZÍTÉS, TERVEZD MEG VELÜNK!

Konyhabútorok

Látványtervezőnk segítségével online megtervezheted a kiszemelt konyhabútorod több színben és mintával.
HAMAROSAN!

Bútorboltok Nógrád megyében

Bútorüzletünk

Nézz szét weboldalunkon és kínálatunkban, de szertetettel várunk üzletünkben is, ahol rengeteg szép bútor, és kiegészítő vár rád.